Sobre mi

fotografia, experiència i filosofia

BREU CURRÍCULUM

És Tècnic en Conducció d’Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural, Graduada en Fotografia i Creació Digital i Postgraduada en Postproducció Audiovisual Avançada per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Treballa com a professora de fotografia de natura i audiovisual, i s’especialitza en astrofotografia de paisatge, temàtiques de les que imparteix cursos i tallers a institucions privades i públiques, com el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de la UPC.

Ha participat en simposis i conferències on realitza xerrades de temàtiques variades, sempre relacionades amb el viatge fotogràfic, el paisatge nocturn, la fotografia de natura, la realització de projectes audiovisuals o l’autoedició de treballs impresos diversos.

És guia fotògrafa a l’agència de viatges fotogràfics Australphoto, on és l’encarregada de guiar l’expedició a Islàndia.

És membre de la Societat Catalana de Fotògrafs de natura i ha col·laborat amb associacions i entitats relacionades amb la fotografia i la natura, així com la seva conservació i divulgació, com ho són EDC Natura i el prestigiós concurs internacional de fotografia de natura MontPhoto, on es s’encarrega de l’apartat audiovisual.

Ha participat en exposicions col·lectives i ha realitzat diverses de projectes propis com Sideral i Del Congost a la Calma, projecte que alhora es compon d’un llibre de fotografies del que també és autora.

Posseeix un arxiu fotogràfic de més de 60.000 imatges de natura de diverses temàtiques, localitzacions i espècies i ha realitzat diversos viatges fotogràfics, entre els quals cal destacar la volta a Islàndia.

“No facis res excepte fotografies. No deixis res enrere excepte les teves petjades. No matis res, excepte el temps “. Anònim.

Quan realitzo els meus projectes, ja siguin personals o per encàrrec, procuro fer tot el possible per tractar el medi, la flora i la fauna amb el respecte que es mereixen. Això vol dir que no s’ha arrencat cap planta, embrutat cap paisatge ni pertorbat la pau de la fauna. Totes les meves fotografies, si no s’especifica el contrari, han estat preses en escenaris naturals i sense cap tipus de captivitat. De la mateixa manera intento transmetre aquest respecte als possibles espectadors de la meva feina.