Phototrekking nocturn a Malniu

La filosofia del phototrekking consisteix en gaudir de la natura i la fotografia en grup i en un entorn natural. Es tracta de sortides de dos o tres dies en un entorn natural de muntanya, on s’escull lalocalització idònia segons l’estació de l’any amb la idea de treure el màxim partit possible al paisatge, la flora i la fauna i especialment tenint en compte el cel nocturn. No es tracta d’un curs o taller en si mateix, malgrat durant tota l’activitat es podrà resoldre qualsevol tipus de dubte o aconsellar sobre el que estiguem fotografiant. Tampoc es tracta d’un recorregut de massa dificultat. Totes les excursions es poden adaptar al nivell del grup i es plantegen tenint en compte que el més important serà l’apartat fotogràfic.

El proper phototrekking és el d’estiu i serà a la Cerdanya i en concret, als llacs de Malniu, durant el primer cap de setmana de setembre (2,3 i 4 de setembre).

Fotografia realitzada al llac de Malniu

Els recorreguts d’aquest phototrekking són molt senzills i per a tots els públics. L’estrella del cap de setmana serà sens dubte l’excursió nocturna de dissabte, en què fotografiarem el llac de Malniu sota milers d’estrelles. Fotografiarem l’entorn amb diferents llums fins que es vagi posant el Sol i surtin les estrelles, que ens faran de model mentre que es reflecteixen sobre el llac de Malniu. De tornada, baixarem amb l’única llum dels nostres frontals fins arribar de nou al refugi. Com a novetat, en aquest phototrekking es pot escollir entre fer el cap de setmana al complet amb dues nits (divendres, dissabte i diumenge) o només una nit (dissabte i diumenge).

En aquest enllaç podràs consultar tota la informació sobre la zona de l’phototrekking, el programa, el material necessari i els preus: Informació i programa

Demana informació o reserva la teva plaça a través d’aquest formulari de contacte:

¡No esperis més, las places son limitades i les inscripcions es tanquen el 24 d’agost!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt