Paisatges de costa (23 de novembre)

23 de novembre de 2019 amb LAND/SCAPE

Ens perdrem per un dels paratges marítims més bonics de Catalunya: LA COSTA BRAVA. De la mà de la fotògrafa de naturalesa MARTA BRETÓ, descobrirem racons tremendament fotogènics mentre caminem per senders paral·lels al mar, que ens oferiran les millors vistes inesperades. Realitzarem una ruta preciosa, mentre jo us aniré guiant sobre les possibles fotografies que podem prendre, i de quina millor manera podem fer-ho, sempre sugeriendo i aconsellant als participants com enquadrar el millor paisatge, a partir de la seva pròpia experiència en aquest camp.

És un curs per a tots els nivells. No et quedis a casa! Si creus que no saps prou … Doncs és el moment d’aprendre i saber més! A més, comptarem amb fotògrafs especialitzats de l’equip Land / Scape que estaran de suport, ajudant a tots els participants a resoldre qualsevol dubte que tinguin.

quin és el plà?

Ens trobarem a les 06:50 al passeig de la platja de La Fosca de Palamós, davant de l’Hostal que porta el mateix nom. Allà podreu aparcar fàcilment els vostres vehicles. A continuació, ens dedicarem a fotografiar la sortida de sol que tindrem davant mateix de nosaltres en una platja on les seves roques a la vora del mar ja ens donen una idea de quines pots ser les nostres primeres postals matinals. Un cop hagi sortit l’astre solar, farem un petit esmorzar per iniciar, a continuació, el nostre Photo Trekking Costa Brava.

Llocs que visitarem per prendre les millors fotografies: Mirador de Cap Gros, amb unes vistes al·lucinants, Castell de Sant Esteve, lloc privilegiat i amb molta història, Cala s’Alguer i els seus pintorescs Barraques de pescadors del segle XVI, un poblat ibèric proper, boscos mediterranios molt pintorescos i propis de la zona, la Barraca d’en Dalí, i acabarem el dia, per captar una fantàstica posta de sol.

Els organitzadors i acompanyants

 
 
 
MARTA BRETÓ

Marta Bretó és fotògrafa professional de natura i paisatge, i també guia de muntanya. Amant incondicional de la fotografia i la natura, és professora de cursos fotogràfics en centres públics i privats. Ha realitzat diversos simposis i conferències, oferint xerrades temàtiques sempre relacionades amb la fotografia, concretament la de viatges, fauna, flora i fotografia nocturna.

 

LAND/SCAPE

A la vida caminem sempre buscant noves experiències i sensacions que ens facin viure emocions. Això és exactament el que t’ofereix LAND / SCAPE, escapades fotogràfiques organitzades sempre des del costat més sentimental, expressiu i emocional de la fotografia.

MATERIAL NECESSARI

Material fotogràfic suggerit

Càmera, objectius angulars, macro i teleobjectiu, filtres densitat neutra, degradat i polaritzador, trípode, bateries de recanvi i targetes amb molt d’espai

Motxilla i roba còmode

Esmorzar, botes de muntanya, bastons de trekking, algun jersei per abrigar, i sobretot, recomanable portar aigua (potser també avellanes, ametlles, una poma, algun suc …)

PREU

100 €

Inclou: guia acompanyant fotògraf professional i guia de muntanya durant tota l’activitat i assegurança de l’activitat.

No inclou: Trasllats des de punt d’origen fins a punt de trobada ni el dinar.

PER A QUALSEVOL DUBTE QUE TINGUIS POTS TRUCAR AL 646 22 04 24 o ESCRIURE A: LANDSCAPE.EMOTIONS@GMAIL.COM

genial, m'apunto!

Comparteix aquesta activitat amb els teus!

Desplaça cap amunt